Industrie

Industrie

Connecting mobile assets

Regent heeft middels een flink aantal use-cases een brede lijn hardware ontwikkeld voor klanten in de sector industrie, gefocust op het remote beschikbaar maken van data vanuit mobiele objecten, locaties & logistiek en service management. Veel van deze producten werden ook gebruikt voor controle en kwaliteitsverbetering van een AIMS (Asset Integrity Management System).

Elektriciteitsnet monitoring van industriële objecten

De Advangrid productlijn vindt haar weg in de industrie als het gaat om het meten van alle elektrische waarden van losse verbruikers en/of de complete cirkel van elektrisch verbruik binnen uw organisatie. Of het nu gaat om het meten van verbruikers zoals airconditioning systemen, serverruimtes en het meten van kwaliteit en hoeveelheid stroom die u terug levert aan het elektriciteitsnet of wanneer u alle elektrische waarden van alle verbruikers binnen een fabriek tot op de kilowatt in kaart dient te hebben voor uw ISO 50001.

Verbruik van brandstof-en elektriciteit van industriële mobiele objecten

Waar de gridlink elektrische verbruikers in kaart brengt in de industrie, zorgen de ‘Connect Pro’ producten voor een zeer nauwkeurige meting en uitgebreide rapportage van het verbruik van uw elektrische of brandstof gedreven voertuigen en machines.

Brandstof registratie en diefstal beveiliging

Door het koppelen van speciaal ontwikkelde Fuelsticks (Fuelconnect systeem) meet u nog nauwkeuriger het brandstofniveau in de tank(s) van een stationaire of mobiele tank en wordt het mogelijk om bij diefstal van slechts enkele liters brandstof een fysiek alarm en verschillende meldingen te activeren.

Secure Service & Alarmcentrale

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent verschillende ‘Secure Service licenties’ voor het opvolgen van service- en diefstalmeldingen van uw machines, voertuigen of apparaten.

Recherche diensten binnen Europa

Voor opsporing van gestolen machines, voertuigen of apparaten buiten de Benelux maakt Regent gebruik van de diensten van internationaal recherchebureau Fidron.

OEM – Industrie

Regent biedt verschillende producten ook als subsystemen voor gebruik in producten van derden.

Door middel van het integreren van deze producten in producten van fabrikanten en het aanbieden van specifieke API ‘s werkt Regent aan de integratie van haar hard -en software oplossingen voor de gehele keten binnen uw sector.