(land)bouw

(land)bouw

Volgen, meten & service management van Bouw-en Landbouwmachines

Waar het begon met het beveiligen van machines in de bouw-en landbouw sector kent Regent nu een uitgebreid dealernetwerk binnen de Benelux en ver daarbuiten. Dit dealernetwerk brengt uitgebreide kennis van zaken als het gaat om de grote verscheidenheid van machines en producten in de bouw en landbouw sector die Regent heeft weten te combineren met haar kennis van volg, meet -en regelsystemen. Het resultaat; unieke systemen voor het beveiligen, monitoren en servicen van uw machines en apparaten.

Meten, registreren en rapporteren via sensoren op het land en op de bouwplaats

Door middel van slimme sensoren is Regent in 2016 begonnen met het registreren van verschillende waarden op het land en de bouwplaats zoals de hoeveelheid vocht in de grond, temperatuur en brandstofniveaus van stationaire en mobiele brandstoftanks.

Secure Service & Alarmcentrale

In samenwerking met de gecertificeerde PAC meldkamer ‘Alarm Meldnet’ biedt Regent verschillende Secure Service licenties voor het opvolgen van service- en diefstalmeldingen van uw machines en voertuigen.

Recherche diensten binnen Europa

Voor opsporing van gestolen machines en voertuigen buiten de Benelux maakt Regent gebruik van de diensten van internationaal recherchebureau Fidron.

OEM – Bouw- en Landbouw

Regent biedt verschillende producten ook als subsystemen voor gebruik in producten van derden.
Door middel van het integreren van deze producten in producten van fabrikanten en het aanbieden van specifieke API ‘s werkt Regent aan de integratie van haar hard -en software oplossingen voor de gehele keten binnen uw sector.