Ontwikkeling hard- & software

Ontwikkeling hardware & software

Hardware ontwikkeling

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing in combinatie met een specifieke asset komt het voor dat de markt hierin nog niet voorziet. Door middel van een ervaren team hardware, software en firmware engineers biedt Regent de mogelijkheid tot maatwerk oplossingen.

Software ontwikkeling

Naast de bestaande pakketten biedt Regent maatwerk ontwikkeling van (embedded) Software.
Door het gebruik van rapid application development tools en technologieën in combinatie met zichzelf reeds bewezen frameworks en het gebruik van zo veel mogelijk standaard componenten wordt er op efficiënte manier ontwikkeld wat u als klant terugziet in een kortere doorlooptijd en lagere kosten.
De expertise van onze ontwikkelteams is uiteenlopend maar de ontwikkeling van software rondom big data, vaak in combinatie met complexe algoritmen en het gebruik van een kaart (locatie, routes, tijden, snelheid op kaart) gecombineerd met het maken van uitgebreide rapportage functionaliteiten o.b.v. deze big data, vormen de rode draad binnen onze software development afdeling.

Sourcing Hardware

Regent beschikt over een wereldwijd netwerk van developers die dagelijks producten ontwikkelen op basis van de nieuwste technieken en materialen. In veel gevallen is het product waar u als organisatie naar op zoek bent reeds bestaand of gedeeltelijk ontwikkeld. Nieuwe ontwikkeling van een nieuw product is dan niet -of in mindere mate nodig.