Regent Mobile Connect.

Connecting Mobile Assets

Regent Mobile is een onderdeel van Regent Mobile Security en houdt zich bezig met het traceren en op afstand lezen en loggen van data uit mobiele objecten. Wij noemen dit ‘Connecting Mobile Assets’.
Regent Mobile is (inter)nationaal actief in verschillende branches zoals de bouw, transport, landbouwmechanisatie, automotive, marine maar ook in verschillende sectoren binnen de overheid en gemeenten.

Hardware
Regent Mobile biedt een breed assortiment producten variërend van Track & Trace systemen voor de beveiliging van mobiele objecten tot kilometeradministratie en complete Fleet management systemen. De systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologie als het gaat om het bepalen van locaties en het verzenden van data via GPS, GSM, GPRS, RF(radio frequentie) en zelfs ULB (Ultra Low Band Radiofrequenties). Het assortiment biedt specifieke oplossingen voor alle soorten mobiele objecten en dataprotocollen.

Software
Daarnaast bieden wij een allround platform waarbinnen alle verschillende systemen online tot uw beschikking staan en kunnen worden gemonitord, aangestuurd en uitgelezen. Meer dan 400 verschillende rapporten en overzichten zorgen voor een overzichtelijk en gedetailleerd beeld van uw mobiele objecten en hun stroom-en brandstofverbruik, werktijden, snelheden, draaiuren en actuele locaties / alarm situaties.
Naast dit platform heeft u de beschikking over een handige App waarmee constant actueel inzicht heeft in uw machine-of wagenpark inclusief locaties, status en additionele informatie.

Communicatie
De systemen functioneren op basis van M2M data verbindingen of via Ultra Low Band Radio- frequenties. De M2M dataverbindingen bieden wereldwijde dekking inclusief het laagste tarief voor datacommunicaties in de Europese Unie. De ULB communicatie beperkt zich tot op heden tot Nederland, Belgie, Frankrijk en Luxemburg en zal binnenkort in meer Europese landen beschikbaar zijn. De
communicatietarieven per systeem worden jaarlijks vooruit berekend en zijn na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

Opsporingsdienst ‘Secure Service’
Regent Mobile biedt eindgebruikers van haar systemen een opsporingsdienst met internationale dekking. Via een gecertificeerde alarmcentrale worden alarmmeldingen opgenomen en direct doorgegeven
aan een opsporingsmedewerker in het veld. Het object wordt hierop (inter)nationaal geregistreerd als gestolen waarna de opsporingsmedewerker o.b.v. de laatste locaties van het object, deze indien mogelijk direct veiligstelt.

Wat bieden wij u en uw klanten?
• Groothandels prijzen als het gaat om hardware en aanvullende diensten.
• Scherpe communicatie tarieven naar de eindgebruiker.
• Een eigen (eind)gebruikersplatform beschikbaar via uw eigen url. Modulair opgebouwd inclusief alle denkbare rapporten en overzichten op basis van uw eigen datastromen.
• Apple & Android App compleet met kaarten en overzichten.
• Gecertificeerde opsporingsdienst 7 x 24 uur bereikbaar.
• Ervaren helpdesk ter ondersteuning van onze Whitelabel-dealers en eindgebruikers.
• Technische kennis van traceersystemen en datastromen in combinatie met uw objecten.
• Software ontwikkeling op maat inclusief koppelingen met uw bestaande systemen.

White Label Account
Regent Mobile levert haar klanten een compleet gebruikersplatform op maat. Dit betekent dat uw klanten inloggen via uw eigen website en ook het platform zelf uw logo en huiskleuren draagt. Als White label dealer bepaalt u zelf uw prijzen voor de hardware en ontvangt u volledige ondersteuning als het gaat om het aanmelden van systemen, het onderhouden van contact met uw klanten en alle bijbehorende diensten.

Voordelen:
• Uw klanten zijn dagelijks interactief aan het werk op úw platform, via uw eigen website.
• U verkoopt uw ‘eigen’ Track & Trace producten tegen zeer concurrerende prijzen.
• Marge op hardware zonder dat u tijd en energie kwijt bent aan klantondersteuning of diensten.
• Constante ontwikkeling op het gebied van hardware en periodieke software updates zorgen voor een innovatief en actueel assortiment.
• Snelle en gedegen maatwerkoplossingen t.b.v. uw klant-specifieke vraagstukken. Uw eigen Platform inclusief productassortiment realiseren wij binnen 5 werkdagen.

Neem contact op met uw Regent Mobile adviseur of vraag om meer informatie via info@regentmobile.com of bel 088-9900106.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...